Oranje Ajax tijger schmink

Ajax Kids

Al jarenlang mag ik mee met mijn collega van facepaintstuff naar de Ajax kids dag om te schminken. Afgelopen jaren door corona natuurlijk niet, maar dit jaar ging het gelukkig wel weer door. Best speciaal hoor. Omdat je bij de organisatie hoort, mag je parkeren op het arena dek. Alleen dat is al leuk. Er worden altijd allerlei activiteiten georganiseerd om de kleine kids te vermaken. Schminken en glittertattoos horen daar ook bij. Meestal zijn we een half uurtje van tevoren aanwezig om alles op te bouwen. En natuurlijk maken we dan ook altijd een foto van ons team met op de achtergrond het voetbalveld.

Als de deuren dan eenmaal open gaan dan gaan we full focus aan de slag. We horen niets meer, zien niets meer en zijn alleen maar gericht op de stralende kinderkoppies die geschminkt willen worden. Lucky, de mascotte van de ajax kids club, is het meest gewilde schminkdesign. Maar ook de eenhoorns en spidermannen ontbreken niet hoor. Zo mooi om te zien hoe die kids in ajax tenue de ochtend van hun leven hebben. En ik zie trouwens heel wat ouders zelf ook stiekem mee genieten.

Heb ik dan iets met voetbal? Uh, eigenlijk niet… Ik zou het niet eens in de gaten hebben als er een voetballer van Ajax zou langslopen. Eerlijk gezegd heb ik ook nooit een wedstrijd in de Arena gezien. Maar ik heb wel iets met kinderen en met schminken! En dat ik dat mag doen op dit soort plekken vind ik heel speciaal!

Heb jij nou ook een evenement dat je heel speciaal wil maken? Neem gerust contact met mij op, want als er kinderen aanwezig zijn op een evenement dan is schminken altijd een succes!

Onderstaande (briljante) foto staat op het blog van het evenement

Oranje Ajax tijger schmink