Workshop Anna Wistrich

Het leuke van schminken is (onder andere) dat je nooit klaar bent met leren. Er is altijd wel een techniek of een nieuw product dat je nog niet kent. Er komen regelmatig buitenlandse collega’s naar Nederland om cursus te geven in technieken die zij zelf gebruiken.

Gisteren had ik het voorrecht om les te krijgen van Anna Wistrich. Anna komt uit Israël en is een internationaal gewaardeerde facepaint artieste. En ook nog eens een hele goede docente! Zij deelde met ons haar technieken, haar tips en haar trucs. Die zullen in mijn toekomstig werk zeker een plekje krijgen.

Ondertussen schmink ik al zo’n 8 jaar en heb ik van vele internationale artiesten workshops mogen krijgen. Dat maakt ook dat ik steeds mooiere schilderijtjes op gezichten kan maken. Nu moet ik alleen nog leren om er ook mooie foto’s van te maken 🙂

workshop Anna Wistrich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *